Zbor umirovljenika Novi Marof
Novosti

Gostovanje Zbora umirovljenika Novi Marof

U sklopu projekta „Glasni u tišini“ Pučkog otvorenog učilišta Novi Marof, jučer je na humanitarnoj priredbi „Pjesmom, plesom i modnom revijom protiv raka“ gostovao Zbor umirovljenika Novi Marof pod vodstvom prof. Roberta Štorge. Predstavili su se na najbolji mogući način – odličnom izvedbom pjesme „Polek jene hiže“ Arsena Dedića i Drage Britvića dok su zajedno s našim Klubom laringektomiranih otpjevali pjesmu „Dok palme njišu grane“ Dubrovačkih trubadura.

Pjevački zbor Kluba laringektomiranih pod vodstvom mag. sestrinstva Marije Prekupec te uz instrumentalnu pratnju Aleksandra Vabeca i Petra Borkovića izveo je još dvije samostalne pjesme “Klinček stoji pod oblokom” i “Međimurski lepi dečki”.

Nastup je bio pun emocija – neizmjerno smo sretni što nas je glazba povezala!

Zahvalni smo svima koji su doprinijeli da se realizira ovaj projekt, a posebnu zahvalu upućujemo svim sudionicima i ravnateljici Pučkog otvorenog učilišta Novi Marof Ivani Kušek Perši, diplomiranoj učiteljici, koja je osmislila projekt i pozvala nas da u njemu sudjelujemo!

Osim što je osmislila projekt, napisala je i pjesmu koju su na produkciji u Novom Marofu recitirala djeca Dječjeg vrtića BAMBI.

Pjesma nema naslov pa ćemo je nazvati kao i projekt „Glasni u tišini“. Klub laringektomiranih Međimurske županije je počašćen ovom pjesmom te od srca zahvaljuju i čestitaju autorici!